Showagenda:
Bente
Leuk dat u er bent. Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn volledige naam is Beautiful Bente van Zebdaj. Maar alleen Bente is al voldoende hoor!

Ik ben de tawny spotted dochter van Sea Coon's Ayla en wijlen A.D. 2000 Tomcats Flamboyant en ben geboren op 28 september 2008.
Ik blijf dat showen wel heel spannend vinden (al die mensen en geluiden), lig liever in mijn kooi. Maar als iemand mij er uit haalt, vind ik dat ook best. En de keuringen daar maak ik me niet druk om, laat ze maar kijken. Of mijn baasje dat nou doet, een keurmeester of iemand anders, dat zal mij een zorg zijn. Ik ben Bente en wie me niet mooi vindt, kijkt maar rustig een andere kant uit!

Naast die Amerikaanse kampioenstitel heb ik ook mijn Nederlandse titel gehaald. Het leuke is dat twee van mijn dochters ook goed presteren op shows.
Schijnbaar heb ik de baas heel blij gemaakt toen ik op de DPC/CFA-show ook een mooi lint haalde. Dankzij keurmeester Carla Bizzel werd ik 5e beste kitten van die show!
Na mijn fok- en showcarrière wilde ik het wat rustiger aan gaan doen.
Mijn baasjes hebben daarom een nieuw thuis voor mij gezocht.
Via via meldde zich een leuke jonge vrouw waar ik het heel goed mee kon vinden. Zij heeft alles goed op een rijtje gezet en mij toen van harte uitgenodigd om bij haar te komen wonen. En dat wilde ik wel.
Inmiddels woon ik bij haar en zijn wij goede vriendinnen!
Ayla
Boy
Hier kunt u uw boodschap achterlaten