Showagenda:
DJ
Mijn naam is DJ. Niet op mijn stamboom natuurlijk. Daar staat Ocicat Star's De Jong. Maar dat is toch veel te lang. DJ is dan veel gemakkelijker.
Op 12 augustus 2008 ben ik in Duitsland geboren als zoon van SC Hindkjaer's Balder (chocolate spotted) en IC S*Junglespots Cantaloupe (tawny spotted). Foto´s van hen staan onderaan deze pagina.
Als kitten ben ik naar Nederland verhuisd. Daar groeide ik op bij andere Ocicats en honden. Dat was heel leuk.

Ik heb bij die cattery ook voor de nodige nakomelingen gezorgd.
Na een geschil werd er beslist dat ik terug moest naar mijn fokker. Nu was daar even geen plekje voor mij en werd er gevraagd of ik hier mocht komen logeren.
Dat was geen probleem. Zodoende ben ik sinds 9 december 2012 in Oss.
Ook hier heb ik het naar mijn zin. Er zijn leuke kameraadjes. De meisjes hier doen heel aardig tegen mij, behalve Titania. Die vindt mij toch wel erg imposant. Maar ja, dat meisje woont zelf nog niet zo lang hier. Ze moet me gewoon wat beter leren kennen.

Met Sayangku ben ik dikke maatjes. We liggen in één mand te slapen. Hij beweert dat ik zo´n lekker kussen ben om zijn hoofd op te leggen. Dus sta ik dat maar toe.
Maar we kunnen ook heerlijk samen ravotten. We worstelen regelmatig. Hij mag dan sneller zijn, ik zet mijn volle gewicht in. Dus zijn onze overwinningen gelijk verdeeld.
Mijn verzorgers vinden het verbazend te merken dat blauwe kittens niet snel gekozen worden vanwege hun kleur.
Maar als ze dan zo groot zijn als ik, vind iedereen diezelfde kleur prachtig. Er zijn al heel wat mensen hier geweest die hebben aangeboden dat ik bij hen mag gaan wonen.
                                          Groetjes,

                                               DJ

DJ is naar iemand verhuisd die al heel lang verliefd op hem was en hij op haar. Helaas heeft zij al heel snel afscheid van hem moeten nemen vanwege kanker.
Dit zijn de ouders van DJ:
SC Hindkjaer's Balder (chocolate spotted) en IC S*Junglespots Cantaloupe (tawny spotted).