Showagenda:
Firouzeh
Hoihoi! Ik ben One & Only Firouzeh van Zebdaj. Dat is wel erg lang, vinden jullie niet? Mijn baasjes hebben mij uitgelegd dat mijn naam, Firouzeh, turkoois betekent, de blauwe edelsteen.
Mijn vader is Ch. Ocicat Stars De Jong (een blue spotted Ocicat) en mijn moeder Ch. Hot Country's Marsupilami (tawny spotted).

Ik ben op 8 juli 2014 geboren. Als eenling heb ik alle aandacht gehad. Baasjes zeggen dat dat te merken is, maar zij hebben me toch echt zelf verpest... eh, ik bedoel verwend.
Het werd echt gezellig toen Burmees Tim hier kwam wonen. Want toen konden we samen gaan spelen. Wij dagen elkaar vaak uit en meestal ben ik de snelste. Natuurlijk laat ik Tim ook vaak winnen, want anders is dat zo zielig voor hem.
Dit zijn mijn vader en moeder.
Zij waren altijd heel lief voor elkaar!
Wat ik ook geweldig vind is om gauw door de deur te glippen als de baas onze kamer binnen komt. Het is zo leuk om zijn gezicht te zien als het me weer gelukt is. Hij probeert wel om me tegen te houden, maar meestal ben ik hem te slim af. Lachen joh!
Maar ik geloof dat ik geroepen word! Dus ik moet echt even gaan kijken wat er is...

Dag, dag!

Firouzeh - - - - - - - - - -
In de herfst van 2015 kwam Impian Ku hier wonen. Vanaf het begin konden wij het prima met elkaar vinden. We zijn echte zielsverwanten. En nu mijn halfzus Satu ook wat groter is doen we heel veel met zijn drietjes. Gaaf!

Naar shows gaan vind ik te gek. Leuk al die aandacht. Ik ben zelfs al in het buitenland naar show geweest. Mijn kampioenstitel heb ik al op zak, ik ben nu bezig met mijn internationale titel.
Hier kunt u uw boodschap achterlaten