Showagenda:
Gelske
Ha-a-a-a-llo, ik ben Gelske. Mijn vader is GIC Hapy Tharaka en mijn moeder Ch. Nimble Nymph's Courtly Carmen. Ik ben hier in Oss op 7 november 2013 geboren.

Omdat mijn baasjes te zijner tijd afscheid wilden nemen van zowel mijn vader als moeder voor wat betreft het fokken, besloten ze om mij aan te houden. Het was heel leuk om met 3 broertjes en 2 zusjes op te groeien. Ik vond het wel jammer toen zij vertrokken, maar al snel kwam er een leuk rood vriendje bij ons wonen. Zijn naam is Jack. We schelen maar enkele weken in leeftijd. Samen spelen we, ravotten we, eten we, eigenlijk doen we van alles met z'n tweetjes.
Dit zijn mijn ouders: Hapy en Carmen.
Beiden waren GM2-negatief.
Jack en ik zijn de trotse ouders van een zoon en dochter geworden. Een crème katertje en een rood poesje. Hopelijk krijgen zij in oktober a.s. broertjes en/of zusjes.

De baasjes waren heel blij toen mijn test voor Hypokalemie negatief was. Via mijn ouders was is ook al negatief voor GM2. Dat is heel gunstig voor mijn baby's.
Maar ik ga weer wat doen. Tot ziens!

~ ~ Gelske ~ ~
Vaak krijg ik te horen dat ik een echte dochter ben van Hapy, terwijl ik op een ander moment echt een dochter ben van Carmen. Daar moet ik hard om lachten: ik ben gewoon mezelf.
Hier kunt u uw boodschap achterlaten
Stamboom