Showagenda:
Ice Boy
Nee hoor, die naam zegt niets over mijn karakter: Ik ben zeker geen koele kikker of ijspegel. Als je me kroelt of knuffelt, begint mijn motertje te rrrrrronken.
Maar laat ik me even beter aan u voorstellen.
Mijn officiële naam is Auerberg's Ice Boy-Ito, geboren op 25 mei 2005 in Duitsland.
Kijk maar, ik ben echt een kater!
Mijn baasjes zeggen altijd dat ze mijn karakter prettig vinden en mijn bouw en kleur heel mooi. Veel daarvan heb ik door kunnen geven aan mijn nakomelingen.
Binnen deze cattery schonk mijn lieve lilac vriendin Lucie mij op 29 februari 2008
4 "schrikkelkinderen", 1 zoon en 3 dochters.
Mijn ouders zijn GIC Sa-Burm´s Divot Cyriak of Auerbergs en Ch. Tsunami Lalique la Belle. Als kitten ben ik naar Nederland gekomen.
Ik heb meerdere shows bezocht en werd ook door de keurmeesters zeer gewaardeerd, zodat ik mijn kampioenstitel verdiende. Meerdere keren heb ik een Best in Variëteit gekregen en mijn laatste show sloot ik af met een Best in Show!
Een prettige bijkomstigheid is dat ik GM2-vrij ben. Wat dat precies betekent kunt u lezen op de pagina die ons vrouwtje daarover heeft geschreven: GM2.
Deze schitterende foto's heeft Renate Leijen gemaakt tijdens een fotosessie voor de poster voor de Neocatshow op 26 september 2010.
Deze foto´s en van kleine Ice Boy:
met dank aan Hubert Rosarius.
Een mooi cadeau voor mijn baasjes: ik werd Best In Show!

Deze foto is gemaakt door de heer A. Reilingh.
Begin november 2010 ben ik verhuisd. Niet ver, want ik woon nog steeds in Oss. Ik heb mijn nieuwe huis al helemaal verkend en heb het daar heerlijk naar mijn zin.

Ik weet dat ik in deze cattery niet zal worden vergeten: daar gaat mijn zoon Hapy zeker voor zorgen!

Heel veel groetjes van

Ice Boy
Pa
Ma
Stamboom