Showagenda:
Illja
Mijn naam is Illja van Gulonck. Mijn voornaam wordt heel vaak fout gespeld, maar het is toch echt met een dubbele "L". Dat is namelijk de vrouwelijke vorm. Ilja is de mannelijke vorm. Zoals u kunt zien ben ik een lilac Burmees. Ik ben op 30 april 2002 geboren. Op de foto hier links ben ik ongeveer 8 weken.
Mijn vader is Baswa van d'Ekster. Hij is een blauwe Burmees. Mijn moeder is Nandabayin Fay, een lilac Burmees.
Mijn baasjes hebben mij als nieuw huisgenootje geadopteerd omdat er een kameraadje werd gezocht voor hun Siamese poes Febe. Nadat haar dochter Moti was overleden, was Febe heel verdrietig. Zij liep steeds naar Moti te zoeken.
Dus werd ik uitgenodigd om Febe gezelschap te komen houden. Ondanks een verschil in leeftijd van 16 jaar zijn wij heel goede vriendinnen geworden.
Nadat ik op 19 juli 2002 in Oss ben komen wonen, kregen mijn (nieuwe) baasjes zoveel complimentjes over mijn uiterlijk dat ik er verlegen onder werd. Om te kijken of iedereen wel gelijk had, hebben wij een show bezocht. Het bleef niet slechts bij deze introductie in de kattenshowwereld. Daarna werden er namelijk vaker shows bezocht.
De Neocatshow op 21 september 2003 was echter speciaal. Ik behaalde keurig mijn derde CAC. Maar er werd nog een grote beker op mijn kooi geplaatst: ik was beste Burmees van die show geworden! De eerste showbeker in ons huis. Dat was wel een heel wonderlijk gevoel. Een mengeling van trots ("dat ben ik!") en ongeloof ("ben ik dat?"). Het was tof.

Nu mijn kampioenstitel was geregistreerd, hadden de baasjes een nieuwe richting binnen onze cattery bedacht: het zou leuk zijn als er een keer kleine katjes kwamen. Geen kleintjes die hierheen verhuisden, maar kleintjes die hier in huis werden geboren.
Mij leek het ook wel een leuk idee om moeder te worden. Gezellig kraamvisite krijgen, zachte warme lijfjes tegen je aan voelen. Ja, ik zag dat wel zitten. Dus werd er een lieve vriend voor mij gezocht. Die werd gevonden in de persoon van Roemah Koetjing Rex Nathan Sid. Hij was ook een lilac Burmees. Hij is de vader van mijn eerste twee nestjes.
Op 3 februari 2004 werd ik moeder van Jeftha, Adinda, Xara, Jonina, Lisenka en Mika. En op 17 januari 2005 kwamen daar nog eens 5 broertjes en 2 zusjes bij: Ruben, Simeon, Levi, Jozef, Benjamin, Lea en Rachel.
De vader van mijn derde nestje was Nikita Kashmir, alweer een lilac Burmees. Hij werd op 16 maart 2006 vader van Axel, Eloi, Justin, Nathan, Owen en Lucie.
Hieronder staan de foto's van al mijn kindjes.
Al met al begon ik het hier een beetje te druk te vinden. Gelukkig hebben mijn baasjes een nieuw thuis voor mij gevonden. Daar heb ik alle aandacht voor mij alleen! Nu plezier ik mijn nieuwe baasje met kopjes geven, keihard spinnen en vooral veel op schoot liggen, zoals van een echte Burmees verwacht mag worden. Kijk hieronder maar hoe goed ik het heb getroffen.
Pa
Ma
Ik weet dat mijn oude baasjes mij niet zullen vergeten. Om daar helemaal zeker van te zijn heb ik mijn dochter Lucie bij hen gelaten. Dan hebben ze een mooi aandenken aan mij.

           Groetjes van Illja
"Haha. Henk heeft wat foto's van mij gemaakt bij mijn nieuwe baas. Die is veel liever dan jullie. Ik ben lekker helemaal zijn kat geworden!"
Deze foto's zijn 1 mei 2008 gemaakt.
Hier kunt u uw boodschap achterlaten