Showagenda:
Jack
Burma Stori Jack Daniels, zoals deze rode Burmees officieel heet, werd ons als het ware in de schoot geworpen. Wij waren op zoek naar een kater die te zijner tijd Hapy op zou kunnen volgen. We informeerden bij Hanna Emilsson van cattery Alchymist in Zweden. Zij vertelde dat ze van plan was om Jack aan te kopen en stelde voor om dat samen te doen. Jack zou dan hier bij ons opgroeien en later naar haar toekomen. Dat hebben we dus afgesproken.

Jack is geboren op 24 november 2013. Hij is begin april 2014 bij ons gekomen. Omdat Gelske slechts enkele weken ouder is, werden die twee al vlot de beste kameraadjes en werd Jack op die manier snel in de groep opgenomen.

Spoedig daarna werd Jack ook meegenomen naar shows. Daar behaalde hij goede resultaten. Als kitten werd hij Best In Show. Hij is dan ook al kampioen en is nu bezig met zijn internationale titel.

Jack groeide voorspoedig op. Zijn ouders waren GM2 negatief. We waren heel blij toen hij ook negatief getest werd op hypokalemia en headdefect. Alles dus helemaal in orde om ingezet te gaan worden als dekkater.
De eerste dame die hij zijn liefde heeft gegeven is Carmen. Zijn eerste kinderen zullen begin/half april a.s. geboren worden.

Jack is erg lief en heeft een stabiel karakter. Hij is super gemakkelijk in de omgang. We zijn dus heel benieuwd naar zijn nageslacht.

Post voor Jack
Hier kunt u uw boodschap achterlaten