Showagenda:
Lucie
Ja, Lucie van Zebdaj. Dat is mijn naam. Mijn vijf broertjes en ik zijn op donderdag 16 maart 2006 in Oss geboren. Onze ouders zijn Nikita Kashmir en Illja van Gulonck. Omdat zij alletwee lilac Burmezen zijn, waren wij ook allemaal lilac van kleur. Die ieniemini links op de foto ben ik.
Tja, dan wordt me gevraagd iets over mijzelf te vertellen. Dat vind ik moeilijk. Graag lig ik lui bij de baasjes op schoot heerlijk te spinnen. Stoeien doe ik ook graag. O ja, vrouwtje zegt dat ik één onhebbelijkheid heb: ik jat haar drinkrietjes. Als gehandicapte is het voor haar heel gemakkelijk om een rietje te gebruiken bij het drinken. Maar als zo'n rietje in haar beker staat, roept 'ie altijd naar mij: pak me dan. En wat doe je dan? Juist, ik neem hem mee. Dat is zo'n leuk speelgoed. Daar kan ik uren mee bezig zijn.
Net als de andere katten hier, ben ik ook al meerdere keren naar kattenshows geweest. Het is leuk om door heel veel mensen bekeken, bewonderd en geaaid te worden.
De baasjes moesten om mij lachen: ze vonden het leuk dat ik net zo uitgebreid lig als mijn moeder. Zij ligt altijd in de vreemdste houdingen met haar kop of pootjes en ik schijn dat ook te doen.
Voor een kort verslagje over "Animal-event" kunt u hier klikken.
Ik ben op 29 februari 2008 moeder geworden! Er zijn 4 kittens geboren. Eén lilac jongetje en drie lilac meisjes, die de namen Quinlan, Aoife, Neala en Maebh hebben gekregen.

Helaas is het maar bij één nestje gebleven. Ik had last van baarmoederwandverdikking. Daardoor kunnen eitjes niet nestelen en kon ik dus niet meer zwanger worden. Door een operatie ben ik van die nare, rare baarmoeder verlost. Toen ik van de operatie was opgeknapt ben ik opgehaald door een stel hele lieve meisjes. Zij vroegen of ik zin had om bij hen te komen wonen en daar heb ik "ja" op gezegd. Toen hadden ze nog niet verteld van die hond die daar ook woont, maar we leren elkaar steeds beter kennen. Ik weet zeker dat ik straks helemaal thuis ben op mijn nieuwe plekje.

Hierbij eindigt mijn verhaal. Maar wie weet, nog eens tot ziens!

Groetjes!                         Lucie
P.S. Sinds 30 september 2009 weet ik dat ik GM2-vrij ben. Wat dat precies betekent kun je lezen op de pagina die ons vrouwtje daarover heeft geschreven: GM2.
Pa
Ma