Showagenda:
Marsipan
Hallo, ik ben de liefste vriendin van de baas. Officieel is mijn naam S*Hot Country's Marsupilami, maar ik luister naar "Marsipan".

Ik kom uit Zweden en ben op 24 november 2008 geboren als dochter van Ch. Chocolatedot BlueberryFudge en S*Coco-Donna's Sweet Licorice.
In april 2010 ben ik door mijn lieve Zweedse vrouwtje naar Nederland gebracht. Hoewel ik dus als volwassen kat in deze cattery ben gekomen, duurde mijn inburgering heel kort. De andere katten konden het al snel goed met mij vinden en ik met hen.

Het is wel leuk dat ze mij mijn eigen plaatsjes gunnen. Zo heb ik een voorkeur voor een bepaald  plankje en het tonnetje van de krabpaal. Meestal worden die plaatsjes voor mij vrijgehouden.

Inmiddels heb ik al verschillende shows bezocht.
In november 2010 ben ik Amerikaans kampioen geworden.
Maar ook mijn Nederlandse titel heb ik inmiddels bij elkaar gesprokkeld en zelfs de titel International Champion (IC).
Foto's waar de baas heel trots op is. Als een volleerd fotomodel heb ik meegewerkt aan deze sessie.
Waarom zou het speelhuisje alleen maar voor de kittens zijn?
Ik vind het ook heel leuk.
Samen met mijn vriendinnen in de kattenkamer.
Samen met Solano heb ik in 2011 zeven kittens gehad. Na de opvoeding van die zeven dwergen heb ik een poos rust genomen. In de zomer van 2014 heb ik met DJ één prachtige dochter gekregen. Haar naam is Firouzeh en zij blijft hier in de cattery wonen! In 2015 werden wij opnieuw ouders van een stel prachtige kinderen. Einde van dat jaar kreeg ik mijn laatste drie kinderen. Hun vader is Pjord. Onze dochter Satu blijft hier wonen.  

Ik wilde het wat rustiger aan gaan doen. Daarom ben ik verhuisd en woon nu bij één van mijn kleinzonen.

Hieronder staan nog een aantal foto's van me, voorzien van commentaar.

Groetjes van Marsipan!
Hier kunt u uw boodschap achterlaten