Showagenda:
Nari
Hoi! Ik ben Nari Goobita Yangatin, geboren te Geffen op 1 november 2002. Mijn vader is Am. Ch. Moirai Xanadu (een chocolate spotted Ocicat) en mijn moeder Tshinta Goobita Yangatin (lilac spotted).
Het was mijn voorrecht de eerste Ocicat in deze cattery te zijn. Af en toe misbruikte ik dat voorrecht een beetje. Het resultaat was dan een likje boter of een extra snoepje. Maar dat deed ik niet zo vaak hoor!
Als kitten hield ik niet zo van autorijden. Zo heb ik het kwartiertje rijden van mijn geboortehuis in Geffen naar mijn nieuwe baasjes in Oss volgezongen met liedjes waarmee ik niet door de voorrondes van Idols kwam. Maar baasje en Burmees Illja hebben mij steeds meegenomen op korte ritjes in de omgeving. Daardoor begon ik reizen wel leuk te vinden. Daarom had ik er geen problemen mee toen er een leuke vriend voor mij werd gevonden in Denemarken.
Gezellig met de baas en een kameraad per auto naar Holstebro. Maar één bezoekje bij Halifax Agent X vond ik te weinig: de eerste dekking had niet gepakt, dus 8 weken later terug voor een herdekking. Denemarken is echt een mooi land, kan ik van harte aanbevelen. Schitterende natuur. Maar ik dwaal af: uit het samenzijn van Anka (zijn roepnaam) en mij zijn een zoon en een dochter geboren: Kalle en Ditte. Zij zagen het levenslicht op 17 september 2004.
Mijn dochter Ditte is in de cattery blijven wonen. Ik zag haar opgroeien tot een slimme zelfstandige meid. Wij waren niet slechts moeder en dochter, maar ook dikke vriendinnen.
Baas en vrouwtje hadden inmiddels kennisgemaakt met een stoere bink: Halifax K-Paxx, voor vrienden KC. Ik had al eens foto's van hem gezien en ja, eerlijk is eerlijk, net als mijn mensen ben ik helemaal voor hem gevallen. Hij is een schat. Wij hebben samen heerlijk romantische momenten meegemaakt en dat bleef niet zonder gevolgen.
Op 28 oktober 2005 werden er 2 zoons en 3 dochters geboren. Hun roepnamen waren: Maxi, Rudi, Sissi, Néné en NK (afgeleid van mij en pa en uitgesproken als Najkie).

Samen met zoon Luca ben ik naar een nieuw baasje vertrokken. Dat Luca en ik het prima naar onze zin hebben, laat de foto hiernaast wel zien.

Tot zover!

Groetjes van Nari
Van de knappe zwart zilveren kater Escoburg's Black Beauty (bijgenaamd Jazz) die hier een poosje gelogeerd heeft, heb ik op 16 juni 2007 4 zwart zilver gespotte kleintjes gekregen: 1 katertje en 3 poesjes. Hun namen waren Elvis, Gladys, Priscilla en Lisa Marie.  
Als afscheidscadeautje hebben Boy en ik gezorgd dat mijn laatste nestje een supernest was: maar liefst 7 kittens. Helaas werd een katertje maar 26 dagen: Paulo. De ander 5 katertjes Cristiano, Ebi, Fabio, Luca en Tobias en onze enige dochter Rani hebben allemaal hun weg naar een nieuw thuis gevonden.
Nari´s ouders.
Hier kunt u uw boodschap achterlaten
Voor grote foto graag klikken...