Showagenda:
Odette
Op 11 juni 2013 ben ik hier in huis geboren. Mijn naam is Odins Odette van Zebdaj. Zoals uit mijn naam valt op te maken is Odin mijn vader. Officieel heet hij Ocicats Stars Odin. Mijn moeder is Beautiful Bente van Zebdaj.
Pa
Ma
Ik zal baas eens vragen recente foto's van mij te maken want ik ben die kleuter al lang niet meer. Maar zo heb ik me alvast even kunnen voorstellen.

Groetjes,

Odette
Meteen nadat ik ter wereld kwam heeft mijn baas gezegd dat ik hier zou blijven wonen. Tja, en als je zo klein bent dan accepteer je dat. Dus ben ik gebleven toen mijn 3 zussen en 2 broers verhuisden.

Ik ben al verschillende keren naar shows geweest. Afgelopen Paaszondag heb ik mijn titel kunnen afronden. Na registratie daarvan ben ik dus een kampioen. Wauw, dat klinkt wel.

Maar dat vind ik allemaal eigenlijk niet zo interessant. Ik ga liever spelen. Wat ik vooral leuk vind is me ineens te bemoeien met het spel van Tim en Firouzeh. Die twee zijn dan zo op elkaar aan het letten dat ze niet zien dat ik er aan kom. En dan tik ik hen snel aan en ren weg. Of ik kaap hun speeltje ineens weg. Zo grappig! Je moet die snoeten zien... Geweldig!