Showagenda:
Sayangku
Mijn naam is Maz Esemais Sayangku of Zebdaj en ik ben op 31 oktober 2011 geboren.
Sayangku is het Maleise woord voor "mijn lieveling" en baasjes zeggen dat ik die naam alle eer aan doe.

Mijn vader, ook chocolate spotted, is hier in Oss geboren als Zebdaj Omar Qadir of Maz Esemais. Mijn moeder Zebdaj Irresistible Iris of Maz Esemais is in een gastgezin in Nijmegen geboren. Zij is chocolate silver spotted van kleur.
Post voor Sayangku
De baasjes zeggen dat ik een heerlijke knuffel ben, maar ook nieuwsgierig en doldriest.
Ik deel heel graag kusjes uit.

Ik ben inmiddels op meerdere shows geweest om ons ras te mogen promoten. Dat doet ik heel graag. Hoe meer aandacht, hoe beter!

Spelen is geweldig! Met de andere katten of alleen. Er zijn altijd weer nieuwe mogelijkheden.
Met al mijn huisgenootjes ben ik dikke vrienden. Ik was met Hapy en DJ altijd goede maatjes. Maar ook de Burmese katers, Tim en Jack, of de meiden: ze zijn allemaal leuk om mee op te trekken. Altijd goed. Baasjes vinden het leuk dat ik op mijn manier bemiddel tussen twee op elkaar mopperende maatjes. Meestal helpt dat en hoeven de baasjes niet in te grijpen. Tja... zo doet een echte lieveling!

Inmiddels ben ik ook vader geworden. Samen met Queen Louise van Zebdaj heb ik een aantal zonen en dochters en samen met Ocicat Star´s Melanie heb enkele prachtige zwart gespotte zonen. En Lovely Lahja van Zebdaj gaf me twee zonen en een dochter.
Inmiddels heb ik gesolliciteerd om de huisgenoot te worden van een jong stelletje wat pas is gaan samenwonen. Ik ben aangenomen en heb de cattery dus verlaten.

Dag!!!                      Sayanku
Hier kunt u uw boodschap achterlaten