Showagenda:
Tim
Herkent u deze prachtige lilac kater nog? Juist, het is Auerberg's Ice Boy-Ito. We waren heel blij toen we de mogelijkheid kregen een achterkleinzoon van hem te adopteren. Deze jongen heet Alchymist's Tiny Tim en is op 8 mei 2014 geboren in Zweden.

Half september 2014 kwam Tim naar Nederland. Hij maakte meteen duidelijk dat hij graag kennis wilde maken met onze katten. Ocicat-poesje Firouzeh zei hem gedag en nodigde hem meteen uit om te komen spelen. Dat deed hij en deze twee zijn dikke maatjes geworden.

Tim is een grote charmeur. Dat vonden wij niet vreemd, hij doet ons daarin erg aan Ice Boy denken.
Tim is GM2-vrij doordat zijn voorouders negatief getest zijn.
We moeten vaak om Tim lachen. Hij is een grote clown, hij kan heel gek doen. Henk moet vaak oppassen als Tim op een kast zit: hij laat zich rustig omlaag vallen, want baas zal hem wel opvangen toch???

Het is heel leuk om zoveel van zijn voorouders te kennen. We zien trekjes en houdingen die we van hen kennen.
Tim ontwikkelt zich prima.
Tim is inmiddels al een aantal keren vader geworden. Hij vindt het ontzettend leuk om visite te krijgen, hij kijkt er echt naar uit.

Daarom mag hij af en toe damesbezoek ontvangen.
Voor mee informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon (0412 - 645707).
Post voor Tim.
Het is jammer dat Tim niet van showen houdt.
Hij is eenmaal naar de Burmezenmiddag geweest en eenmaal op een echte show. Tim liet duidelijk merken dat dat niets voor hem was. Hij verbouwde de hele boel en wilde ook niet op schoot of op de arm. Terwijl hij dat normaal heel graag doet.

Dus laten we hem lekker thuis en nemen andere katten mee die het showgebeuren wel leuk vinden.

Laat Tim dan maar fijn in zijn mand liggen.
Hier kunt u uw boodschap achterlaten
Stamboom