Showagenda:
Zsazsa
Hoi, mijn naam is Escoburg's Zsazsa Gabor of Zebdaj. Ik ben op 1 juli 2006 in Breda geboren als dochter van Halifax K-Paxx en Sunstone Voodoo Doll, ofwel KC en Mabel.
Baasje vindt mijn spots heel mooi: duimgroot zoals het moet, goed verdeeld en met duidelijk contrast. Vrouwtje vindt mijn kleur mooi. De andere katten vinden dat ik heel veel goede ideeën en invallen heb.
Ik schijn uit een goede showfamilie te komen. Mijn ouders waren regelmatig op show te bewonderen met zeer goede uitslagen. En vooral mijn broer Dr. George (net als ik chocolate silver spotted) heeft een waanzinnige showcarrière gehad. Kijk maar onderan de pagina!

Hier in de cattery was Burmees Lucie mijn hartsvriendin. Hoewel we een enkele keer wel eens een meningsverschil hadden, werd dat heel snel weer bijgelegd en dan werd er over en weer gepoetst en verzorgd. Daarna was het oké.
Zelf bezoek ik graag kattenshows. Heel leuk was toen ik op 4 november 2007 Amerikaans kampioen werd.
Al die aandacht die je op shows krijgt en het kennismaken met allemaal nieuwe mensen is geweldig. Vaak mocht ik met de baas mee als hij aan de PR van de Ocicat en de Ocicat Club Holland werkte.
Zo ben ik bijvoorbeeld al twee keer meegeweest naar Safaripark Beekse Bergen toen daar "Animal-event" werd gehouden.
Zsazsa's broer als Beste Ocicat
Zie onder aan de pagina
Dr. George (Zsazsa's broer) is Beste Ocicat
CFA International Division  2006/2007 geworden.
In november 2010 ben ik binnen Oss verhuisd. Mijn nieuwe vrouwtje heeft mij vanaf onze eerste kennismaking helemaal in haar hart gesloten. Daarom zwaaiden mijn oude baasjes mij met een gerust hart uit.

Da-a-a-a-a-g!                                   Zsazsa
Inmiddels ben ik meerdere keren moeder geworden.
Op 29 maart 2008 van mijn lieve vriend Boy. Drie dochters wier officiële namen luiden: Jolie Gabor, Constance Francesca en Beauty Exploci.
Op 17 december 2008 kreeg ik met Bela Boy (een zoon van Boy en Ditte) 3 zonen en 1 dochter: B.B. King,
ZZ Top, Toto en Lulu.
Mijn laatste nestje kreeg ik op 1 mei 2010 met Solano. Weer 3 zonen en 1 dochter: Harvey, Franklin, Philippe en Arlene.
Pa
Ma
Stamboom