Via de onderstaande knoppen kunt u over deze verhuizers lezen. Op die pagina's kunt u weer terug hierheen, maar ook naar de "knoppen"pagina.
Gelukkig zijn er ook mensen die een volwassen dier een nieuw plaatsje gunnen. In de herfst van 2006 heeft Burmees Illja als eerste volwassen kat ons huis verlaten. En op 10 september 2008 is Ocicat Nari met een zoon van haar laatste nestje naar een nieuw thuis gegaan. Natuurlijk blijven wij met veel genegenheid aan hen terugdenken: zij vormden het begin van onze cattery!!!
Natuurlijk verhuizen er heel wat kleine katjes uit onze cattery. We kunnen onmogelijk alle kittens houden die hier geboren zijn. Maar we hebben ook enkele volwassen dieren herplaatst. Dat is best een emotionele stap. Een diertje waar je een aantal jaren vooral heel veel lief en gelukkig weinig leed mee hebt gedeeld, is soms echter beter af op een nieuw plekje.
Ook vinden we het super dat "terugkomer" Max via de eigen cattery een nieuw mandje heeft gevonden.

Begin 2010 zijn onze eerste eigen fokjes verhuisd: Ocicat Ditte en Burmees Lucie hebben een nieuw thuis gevonden. Eind 2010 hebben Zsazsa en Ice Boy ons huis verlaten. Op 4 juni 2012 is Solano verhuisd naar twee van zijn zoons.
We weten zeker dat er van alle deze katten heel veel wordt gehouden door hun nieuwe baasjes. Daardoor krijgen ze misschien zelfs nog een tikkeltje meer aandacht dan wij ze hier in de - soms toch wel grote - groep kunnen geven.
Hier kunt u uw boodschap achterlaten