Nieuws

Nog 2 Ocicat kittens beschikbaar

 

Op 26 juni jl.  zijn hier 4 Ocicat kittens geboren. Hun mama is onze Xiomara, hun papa is Black Hawk. Beide ouderdieren zijn hier te bewonderen en vooral te knuffelen.

Het zijn 2 katertjes en 2 poesjes. De poesjes zijn chocolate zilver, de katertjes zwart en zwart/blauw zilver. Er zijn reeds 2 kittens gereserveerd, waarvan minimaal 1 poesje. Na het chippen mogen de definitieve keuzes worden gemaakt en weten we welke kittens er nog beschikbaar zijn. Bij interesse: vraag even of er al meer bekend is. De kittens mogen Wereld Dierendag bij hun nieuwe baasjes vieren.

Algemene informatie:
Onze kittens worden minimaal 3x ontwormd, worden gechipt en 2x ingeënt tegen kat- en niesziekte.
Bij hun vertrek krijgen de kittens hun stamboom en Europees paspoort uiteraard mee. Binnen Nederland mogen de kittens (gewoonlijk) met 14 weken verhuizen. Buiten Nederland is dat later. Het kitten heeft dan een rabiës-enting nodig. Per land gelden dan andere regels voor invoer en daarmee ook voor de tijd van verhuizing.
De ouderdieren zijn getest op de ziekten die aan hun ras gerelateerd kunnen zijn en negatief getest voor FIV/FeLV.

Hebt u interesse om over een poosje een kitten te adopteren, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Of maak een afspraak om eerst eens kennis te komen maken met onze Burmezen, Ocicats en ons.
Op die manier zult u zien wat een vrolijke, vriendelijke karakters onze katers en poezen hebben.

Tel. 0412 – 645 707                                            E-mail: zebdaj@home.nl